Το κτήμα Ιγγλέση

 

 

 

Σας καλωσορίζουμε στο κτήμα Ιγγλέση!
Στην περιοχή της Δεκέλειας, δημιουργήσαμε έναν πανέμορφο χώρο, κατάλληλο να φιλοξενήσει τις σημαντικές εκδηλώσεις σας, κοινωνικές ή επαγγελματικές, και να προσφέρει σε εσάς και τους καλεσμένους σας στιγμές χαράς και χαλάρωσης,
Με τη δεκαετή μας εμπειρία στις δεξιώσεις γάμου και βάπτισης, καθώς επίσης τη συνεργασία με καταξιωμένους επαγγελματίες στο ευρύ πεδίο της οργάνωσης εκδηλώσεων και των υπηρεσιών catering, μπορούμε να σας εγγυηθούμε για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που θα αποτελέσουν τα συστατικά της επιτυχίας της δικής σας εκδήλωσής. Η φιλική εξυπηρέτηση, η δημιουργικότητα και η συνέπεια αποτελούν τη βάση της φιλοσοφίας μας.
Το κτήμα Ιγγλέση διαθέτει προσεκτικά επιμελημένους χώρους (κήπο και αίθουσα), κατάλληλους να φιλοξενήσουν δεξιώσεις όλο το χρόνο, ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών. Ως προς τη χωρητικότητα αναφέρουμε ότι μπορούν να φιλοξενηθούν έως 700 άτομα στον κατάλληλα διαμορφωμένα κήπο και έως 350 άτομα στην κλειστή αίθουσα. Το κτήμα Ιγγλέση διαθέτει ιδιωτικό parking 1500 τ.μ., ενώ όλοι οι χώροι (και WC) είναι πλήρως προσβάσιμοι για άτομα που χρησιμοποιούν χειροκίνητα αμαξίδια.
Ο χώρος μας βρίσκεται στην Λεωφόρο Τατοΐου 122 (πρώην 392) ,σε απόσταση 1 χλμ από την Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας (στην έξοδο Θρακομακεδόνες - Ολυμπιακό Χωριό και μετά στην έξοδο για Βαρυμπόμπη ), μόλις 250 μέτρα από το Σιδηροδρομικό Σταθμό της Δεκέλειας, μισό χιλιόμετρο από το Ολυμπιακό Χωριό και 16 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας.
Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Κτήμα Ιγγλέση - Gallery δεξιώσεων

 

 

Δείτε εδώ περισσότερες φωτογραφίες της αίθουσας του κτήματος

 

Δείτε εδώ περισσότερες φωτογραφίες του καλοκαιρινού κήπου του κτήματος

 

What is this life if, full of care,
We have no time to stand and stare.

No time to stand beneath the boughs
And stare as long as sheep or cows.

No time to see, when woods we pass,
Where squirrels hide their nuts in grass.

No time to see, in broad daylight,
Streams full of stars, like skies at night.

No time to turn at Beauty's glance,
And watch her feet, how they can dance.

No time to wait till her mouth can
Enrich that smile her eyes began.

A poor life this is if, full of care,
We have no time to stand and stare.

William Henry Davies

Κτήμα Ιγγλέση - Gallery δεξιώσεων στον κήπο

Για τις καλοκαιρινές σας δεξιώσεις διαμορφώνουμε τον κήπο του κτήματος για να υποδεχθεί εσάς και τους αγαπημένους σας. Κάντε click πάνω στα εικονίδια  για να δείτε σε μεγέθυνση τις φωτογραφίες από προηγούμενες δεξιώσεις στον κήπο του κτήματος. 

 

Δεξιώσεις

 

-Οργάνωση Εκδηλώσεων (Δεξίωση, Εταιρικό γεύμα, Σεμινάριο, Coffeebreak, Party)
-Catering δεξίωσης (Γάμος, Βάπτιση, Πάρτυ, Εγκαίνια)