Το κτήμα Ιγγλέση

 

 

 

Σας καλωσορίζουμε στο κτήμα Ιγγλέση!
Στην περιοχή της Δεκέλειας, δημιουργήσαμε έναν πανέμορφο χώρο, κατάλληλο να φιλοξενήσει τις σημαντικές εκδηλώσεις σας, κοινωνικές ή επαγγελματικές, και να προσφέρει σε εσάς και τους καλεσμένους σας στιγμές χαράς και χαλάρωσης,
Με τη δεκαετή μας εμπειρία στις δεξιώσεις γάμου και βάπτισης, καθώς επίσης τη συνεργασία με καταξιωμένους επαγγελματίες στο ευρύ πεδίο της οργάνωσης εκδηλώσεων και των υπηρεσιών catering, μπορούμε να σας εγγυηθούμε για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που θα αποτελέσουν τα συστατικά της επιτυχίας της δικής σας εκδήλωσής. Η φιλική εξυπηρέτηση, η δημιουργικότητα και η συνέπεια αποτελούν τη βάση της φιλοσοφίας μας.
Το κτήμα Ιγγλέση διαθέτει προσεκτικά επιμελημένους χώρους (κήπο και αίθουσα), κατάλληλους να φιλοξενήσουν δεξιώσεις όλο το χρόνο, ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών. Ως προς τη χωρητικότητα αναφέρουμε ότι μπορούν να φιλοξενηθούν έως 700 άτομα στον κατάλληλα διαμορφωμένα κήπο και έως 350 άτομα στην κλειστή αίθουσα. Το κτήμα Ιγγλέση διαθέτει ιδιωτικό parking 1500 τ.μ., ενώ όλοι οι χώροι (και WC) είναι πλήρως προσβάσιμοι για άτομα που χρησιμοποιούν χειροκίνητα αμαξίδια.
Ο χώρος μας βρίσκεται στην Λεωφόρο Τατοΐου 392,σε απόσταση 1 χλμ από την Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας (στην έξοδο Θρακομακεδόνες - Ολυμπιακό Χωριό και μετά στην έξοδο για Βαρυμπόμπη ), μόλις 250 μέτρα από το Σιδηροδρομικό Σταθμό της Δεκέλειας, μισό χιλιόμετρο από το Ολυμπιακό Χωριό και 16 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας.
Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!